Hvem er Friis Biler Helsinge

Hvem er vi?

Friis Biler har serviceret bilejere i Helsinge og lokalområdet siden 1997. Vores autoværksted er oprindeligt stiftet af Christian Friis Larsen i mindre lokaler, men har siden 2003 haft til huse på Frederiksborgvej i Helsinge.

Siden starten har vi haft fokus på kvalitet i vores håndværk, faglig stolthed og ikke mindst at yde den service, der har betydet, at vi har haft den store fornøjelse at være det foretrukne autoværksted for mange lokale bilejere i Helsinge i 20 år.

Istandsættelse og udvidelse af værkstedet

I 2017 overgik værkstedet til Kevin Poulsen. Det betød, at værkstedet gennemgik en større renovering. Udover almindelig istandsættelse, blev der tilføjet flere faciliteter til glæde for vores kunder. Værkstedet blev udvidet til også at omfatte en bilist butik. I den nye butik sælges der alt i bilplejeprodukter og andet nyttigt tilbehør til bilen.

Det mest populære tiltag er dog uden tvivl det nye venteområde. Mens bilen forkæles på liften, så bliver bilejeren forkælet i venteområdet. Her er der altid god friskbrygget kaffe, TV og WiFi til fri afbenyttelse.

Mekaniker med fokus på godt håndværk og god service

Hos Friis Biler holder vi stadig fanen højt for de gamle dyder: Godt håndværk og god service. Vi går aldrig i gang med større reparationer eller udskifter dele på din bil, uden at have talt med dig først. Vi bruger kun kvalitets reservedele fra anerkendte leverandører og de kommer med 3 års garanti.

Garanti på arbejde og reservedele

Vi yder 3 års garanti på materiale- og produktionsfejl på reservedele og på det arbejde, der udføres ved reparationer på din bil. Du kan læse mere om vilkårene på denne side

Efteruddannelse

Bilbranchen ændrer sig med rekordfart i disse år. Med stadigt mere teknologi i bilerne, er det afgørende at holde sig fagligt opdateret. Vi er på kursus flere gange årligt, hvor vi bliver opdateret og bragt på forkant med de seneste testværktøjer.

Godt og troværdigt autoværksted

Du mødes ikke kun af et moderne værksted på papiret. Troværdigheden er det vi lever af. AutoPartner og FDM samarbejder om en uvildig kvalitetskontrol, som vi er underlagt. Men vi er særligt stolte af vores kunders egne vurderinger. Du kan læse vores kunders mening om os hos autobutler.dk 

Vi arbejder hårdt for at opretholde en høj standard og en høj grad af troværdighed og det synes vi, at vores score afspejler.

Kontakt

Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles
Privatlivspolitik & Servicevilkår gælder