Serviceeftersyn og klargøring til syn hos Friis Biler

Vores værksted byder på serviceeftersyn og klargøring til syn, og vi hjælper også med andre ting såsom olieskift, hjulskift, afbalancering af hjul, reparation af stenslag, udskiftning af pærer, udskiftning af viskerblade og airconditionservice.

Når vi klargør din bil til syn eller udfører et serviceeftersyn, kan du altid forvente en professionel og effektiv behandling. Vi stræber efter at gennemgå hele bilen grundigt på kort tid, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Når din bil bliver klargjort til syn på vores værksted i Helsinge, er du garanteret, at den er klar til at bestå synet. Ved serviceeftersynet kontrollerer vi mindst de punkter, der er angivet i din bils servicebog, for at sikre dens optimale funktion.

Vi forbereder bilen til syn med et synstjek

Når din bils syn nærmer sig, anbefaler vi et grundigt synstjek. Vi sikrer, at vi gennemgår de vigtigste punkter, som skal kontrolleres under synet. Efter vores synstjek kan du trygt køre til synsstedet med ro i sindet, velvidende at din bil er klar til syn uden anmærkninger.

Ved vores synstjek kender vi de specifikke områder, der kræver særlig opmærksomhed for netop din bils mærke og model. Vi overvåger disse områder nøje for at sikre, at din bil fortsætter med at køre problemfrit og pålideligt.

Vi laver kun det, der er aftalt og inden for aftalt tid

Vi sørger for at tage en snak med dig, inden vi går i gang med at lave større reparationer eller andre ting på din bil. Hvis der er tale om mindre ting, der f.eks. hører med til et almindeligt serviceeftersyn, vil vi blot gøre det, da det er forventeligt, at vi f.eks. skifter olien eller afbalancerer hjulene efter et hjulskifte.

Hos Friis Biler går vi op i at overholde aftaler. Derfor kan du trygt regne med, at vi kun laver de ting, der hører med til den opgave, du har bedt os om at klare. Vi vil som sagt spørge dig inden større reparationer. Derudover sætter vi også en ære i at klare arbejdet til den aftalte tid, så din bil er klar, når du kommer for at hente den.

Behold værdien af bilen med et obligatorisk serviceeftersyn

Hvis der er noget, der gør, at din bil ikke vil kunne klare synet, vil vi enten fikse det eller snakke med dig om, hvorvidt det kan betale sig at reparere på din bil. Hvis du har en bil af ældre dato, er brugtbilsværdien formentlig lav, kontra hvad du måske skal betale for at få bilen repareret, så den kan synes.

De regelmæssige syn er i den grad med til at sikre, at biler kan synes uden problemer, så de fortsat er sikre og trygge at køre i.

Når du får os til at klare det obligatoriske serviceeftersyn, er du godt stillet i forhold til, at bilen ikke blot bevarer en højere værdi, men at den også stadig vil være dækket af fabrikantens garanti, hvis garantiperioden endnu ikke er udløbet.

                                                                                                                 

Forebyg skader med et serviceeftersyn

Hvis der er noget på din bil, der er gået i stykker eller er ved at gøre det, handler det om at få fejlen eller skaden udbedret, inden det eventuelt bliver endnu værre og potentielt meget dyrt at reparere.

Når din bil får et serviceeftersyn på vores værksted, er det en grundig gennemgang, der er mere omfattende end et syn. Vi kigger på alle sliddele på bilen, ligesom vi tjekker olien, lygter og bremsevæske m.m. Vi vil nøje identificere eventuelle defekter eller skader, og i samråd med dig vil vi sikre udskiftning af den defekte del for at sikre din bils optimale tilstand.

På vores værksted anvender vi kun reservedele fra anerkendte leverandører, som garanterer høj kvalitet og leveres med en garanti på 3 år.

Hvornår og hvorfor skal bilen have service?

Når det gælder spørgsmålet om, hvornår en bil skal have service, er svaret, at det afhænger af, hvor mange kilometer bilen har kørt. Bilen vil typisk skulle til service, når den har kørt et sted mellem 10.000 og 30.000 kilometer.

Da vores kunders kørselsbehov er forskelligt, kunne dette interval spænde over flere år, men for personer der ikke kører ret meget, kigger man i stedet på et årsinterval. Derfor kan du opleve at skulle have din bil til service hvert eller hvert andet år, selvom du langt fra har kørt 10.000-30.000 kilometer.

Angående hvorfor bilen skal have service, så er det simple svar, at bilen skal være sikker at køre i. En mekaniker kan finde frem til problematiske ting, inden det udvikler sig og potentielt udgør en sikkerhedsrisiko. Et serviceeftersyn er ikke lovpligtigt, men det anbefales stærkt ikke at springe det over, da det kan sikre din bils pålidelighed og langvarige ydeevne.

Vi udfører service på alle biler uanset årgang

Hos Friis Biler er alle biler og kunder velkomne. Vi går op i at servicere kunder med alt fra almindelige benzinbiler til dieselbiler, elbiler og hybridbiler. Derudover skelner vi heller ikke mellem, om det er en ældre eller nyere bil.

Vi udfører service af alle biler, og vi vil også gerne reparere alle biler uanset årgang. Der kan dog være økonomiske fordele ved at udskifte en gammel bil med lav videresalgsværdi fremfor at få den repareret. Vi står altid klar med råd og vejledning, så du får den bedste løsning, når du besøger vores værksted.

Book dit serviceeftersyn lige her

Du er velkommen til at booke et serviceeftersyn med det samme. Det kan du gøre via vores bookingportal (via Autopartner) nemt og hurtigt. Via bookingportalen kan du også booke en tid til andre ting, der er relevante for alle bilejere.

Hvis du har en hybrid- eller elbil, er det ikke noget problem. Vi kan nemlig også servicere og reparere el- og hybridbiler, som vi har mange års erfaring med.

Mens du venter på, at vi bliver færdige med at give din bil et serviceeftersyn eller klargøre den til syn, kan du tage en pause i vores venteområde, hvor du kan nyde en god kop kaffe, se fjernsyn og bruge vores WiFi gratis.

3 Års Garanti

Hvad siger vores kunder
4,7 ud af 5 stjerner
Giv os din anmeldelse